Online rejsetips

Spændende rejser

Kom billigt på ferie med Apollo afbudsrejser

Der findes mange forskellige rejsebureauer i Danmark, og konkurrencen om kunderne er større end nogensinde før, hvilket naturligvis kommer forbrugerne til gavn, da man kan rejse rundt omkring til herlige feriedestinationer til fornuftige summer. De billigste rejser er uden tvivl afbudsrejserne, der naturligvis er begrænsede i omfang og antal, men rabatterne kan få dage før afgang komme op på over 70 % af normalprisen. Her kommer en lille guide til at finde vej til de billigste rejser til ferien.

Køb ferierejsen på internettet

Ved at anvende internettet kan man nemt og hurtigt finde gode tilbud på rejser, og de fleste er så smarte, at de bruger en rejsesøgemaskine, der automatisk sammenligner priserne blandt alle flyselskaberne på den givne dag og givne destinationer og antal passagerer.

Momondo er den mest populære hjemmeside til dette formål, og den er endda indrettet med specielle søgefaciliteter, således man også kan søge på flybilletter med hotel og billeje, men man kan også søge på afbudsrejser alene.

Man kan søge på Apollo afbudsrejser på Momondo, og her får man så en praktisk oversigt, idet man kan afkrydse sine søgekriterier med hensyn til:

  • Prisen alene.
  • Hotellets standard dvs. antal stjerner.
  • Om hotellet har børnepool.

Stil krav til dit rejsebureau og hotel

På den måde kan man nemt og hurtigt finde frem til den laveste pris på den ønskede feriedestination, der overholder jeres krav til en god ferie. Når man har fundet et godt tilbud, så kan man selv med et direkte link komme til den ønskede flybillet hos udbyderen.

Apollo Rejser har eksisteret i 20 år, så dette er også vigtigt for kunderne at kende til, da der desværre forekommer en del konkurser blandt især nyere rejsebureauer. Man bør derfor kun booke billetter gennem et selskab, der er medlem af Rejsegarantifonden, således man er sikret hjælp i forbindelse med konkurs.

Man bør også være på vagt, såfremt der står uspecificeret hotel på billetten, da man derved kan risikere at havne på et snusket baggårdshotel med 0 stjerner, men man kan jo også risikere at havne på et 5-stjerners hotel, og mange ønsker ikke at gamble med dette, så derfor er det praktisk at kunne vælge hotellets standard.

Skriv en kommentar