Online rejsetips

Weekendophold i feriecenter

I mange familier kan man sagtens en gang imellem få behov for at komme væk fra den travle og stressede arbejdsdag, og så er der jo uanede muligheder for at arrangere en miniferie, og man får nok mest ud af et weekendophold i et feriecenter, da man her er udmærket klar over, hvad gæsterne søger efter. Nøgleordene er afslapning, komfort, underholdning, forlystelser og wellness, idet hele familien samlet kan tage imod netop de tilbud, de synes bedst om.

Man kan kalde det for et koncentreret ferieophold, hvor der er sørget for det hele, således både voksne samt børn i alle aldre kan finde spændende og meningsfyldte former for underholdning og sjov. Der er altså både muligheder for action for børnene, mens de voksne ofte hellere vil benytte sig af feriecentrets fitness tilbud og wellness udstyr, og bagefter vil alle have fået uforglemmelige minder med hjem fra turen samt fornyet energi i kroppen.

Faciliteter i feriecentrene

Der findes masser af feriecentre fordelt rundt omkring i landet men hovedsageligt i de populære ferieområder langs kysterne, og her kan man bestille en ferielejlighed på stedte til hele familien, således man bor her under opholdet. Man kan slappe af og nyde beliggenheden i den skønne natur, og hvis man søger action og eventyr, så findes der masser af muligheder for dette på stedet såsom:

  • Legepladser.
  • Legeland.
  • Badeland.
  • Swimmingpools.
  • Fitness lokaler.
  • Wellness behandlinger.

Nogle bor på stedet i én eller to uger, mens andre nøjes med et weekendophold, og alle har i hvert fald muligheden for at nyde stedets mange tilbud, og faktisk kan man også få nye venner her, da man jo er sammen med folk med samme interesse.

Sådan finder man nærmeste feriecenter

Den nemmeste og hurtigste måde til at finde et feriecenter med weekendophold er at søge på internettet, og man finder nok det største udvalg af weekendophold hos Danland, der har 27 forskellige feriecentre i Danmark. 9 af disse centre har desuden et stort badeland tilknyttet feriecentret, og 3 af centrene har specialiseret sig i at tilbyde avancerede wellness behandlinger med alverdens former for massage og helbredende bade.

Det er ikke specielt dyrt at købe et weekendophold i forhold til andre steder, og med i købet af et ophold på feriecentret får man desuden rabatter til attraktioner i hele området. Hvis man i forvejen er skrevet op på Danlands nyhedsmail, så kan man få regelmæssige tilbud på weekendophold samt andre ferietips.