Online rejsetips

Skiferie i Saalbach byder på verdens bedste afterski

e837b1072afc033ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3184991f9c9_640_skiing

I dag skal vi se nærmere på ingen ringere end byen Saalbach. ”Nå…”, tænker du måske. ”Og hvad er der så speciel ved den by?”. Det er præcis det, du skal blive klogere på i denne lille teaser for dagens skiferiedestination. På Sunwebs hjemmeside kan du se masser af gode tilbud og priser på skiferie i Saalbach.

Saalbach er en klassisk skiferiedestination, et sandt skicirkus, som byen ynder at kalde sig selv. Byen er hyggelig og har en charmerende gågade med både butikker, barer og restauranter. Minderne om bylivet her, vil med sikkerhed sætte sig fast i hukommelsen for altid.

Selvfølgelig skal I stå på ski, indtil jeres ben er trætte og giver op. I skal afprøve de adskillige pister med usædvanlige længder, og I skal udfordre jer selv på snowboard, hvis faciliteter er i top. Det foregår i funparken, hvor der er half pipe, dybsnepister og meget mere.

Afterski i verdensklasse

Når alt dette så er sagt, skal I glæde jer allermest til det natteliv, der venter jer når solen er gået ned. Det er her I for alvor skal være med. Saalbach er særligt kendt for sin afterski-stemning, og dette er ikke uden grund. Saalbach kan tilbyde afterski i verdensklasse. Vil du vide mere om Saalbach, så læs mere på deres turistside.

Det eneste I skal gøre er altså at slå jer ned i området på et af hotellerne, vælge det sted, hvor I vil stå på ski dagen lang. Og om aftenen, skal I blot danse, grine, skåle og nyde livet, som hvis I kun havde denne aften tilbage. Skål!

Skriv en kommentar