Online rejsetips

Parferie på Gran Canaria

e832b00a2df41c3e81584d04ee44408be273e5d51bb818449df9_640_gran-canaria

Gran Canaria har godt vejr hele året rundt, skønne strande med høje bølger, byer med lækre restauranter og god mulighed for shopping samt et aktivt natteliv. Dette gør også at Gran Canaria er en af de mest turistede af de Kanariske øer, men det er alligevel muligt at nyde en afslappende parferie på Gran Canaria på et af Spies’ Prime Select hoteller, der er særligt egnede for voksne. Prime Select hotellerne byder på en rolig atmosfære ved poolen om dage og en romantisk stemning og spansk musik om aftenen.

Voksenhotellerne

Trænge i til at nyde hinanden ovenpå en hektisk hverdag, så er Prime Select hotellerne et sublimt alternativ til de noget mere aktive og støjende familiehoteller med børnepools og skrigende unger. Hos Spies har du bl.a. mulighed for at bo på hotel i hovedstaden Las Palmas som må siges at være de mest centralt liggende. Ønsker i at komme lidt mere afsides har i mulighed for at booke et hotel i Puerto Rico som er en by med gode muligheder, der ligger lidt afsides nede i en dal. Derudover findes Prime Select hotellerne i Costa Meloneras, Play del Ingles og San Agustin.

Aktiviteter for par

Er i til action bør i helt klart prøve vandscooterne som i enten har mulighed for at leje separat og race om kap med hinanden eller sammen og ride på bølgerne i fællesskab. Det er en til tider nervepirrende men utrolig sjov og spændende oplevelse, der vil forblive et evigt minde.

Er i til det lidt mindre action prægede kan i leje en vandcykel og cykle ud på det åbne hav og opleve Gran Canaria fra det omvendte perspektiv – en yderst smuk oplevelse og god ben træning.

Øen er også den perfekte destination for at leje en scooter og køre Gran Canaria rundt langs kysterne eller komme lidt op i bjergene og få nogle unikke og sjove oplevelser sammen.

Minigolf er også altid en sjov oplevelse, der vækker den konkurrencelystne sans og giver mulighed for et godt grin og en omgang hævntørstig revanse på minigolfbanen.

Spisesteder

Der er massere af lækre spisesteder på Gran Canaria, hvor i for eksempel kan dele en dejlig tapas menu i en romantisk atmosfære og skylde det ned med de lækre spanske vine. Der findes både restauranter helt ud til vandet, hvor du kan nyde den smukke udsigt, solnedgangen og derefter aftenenes natteliv. Nyd et par drinks på en af de lokale barer eller få desserten på en isbar. Det må sige at være en god måde at runde dagen af på.

 

Skriv en kommentar