Online rejsetips

Oplev Mallorca – tips og tricks

e834b0082dfd053ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3184891f1c7_640_mallorca

Mallorca er en af de mest besøgte ferieøer i syden, og du tænker måske kun på det som en bade- og dasedestination. Men der er rigelig med forskellige alternativer for hvordan du kan nyde kystlinjen samt byerne på øen. Især hvis du besøger Mallorca om vinteren eller efteråret, hvor strømmen af turister ikke flyder mere. En god ide kunne være at besøge Serra de Tramuntana til fods eller på cykel. Denne bjergkæde som løber på den vestlige side af Mallorca er en del af The World Heritage Sites. Hvis du besøger området, så vil du forstå hvorfor. Klik på linket for at  finde information om vandring på Mallorca og mere om ruten GR221 her.

Hvornår på året?

Du kan altid satse på at finde en ”last minute rejser all inclusive”, det findes mange rejsebureauer som har et væld af disse, i sær kan du finde en del last minute rejser hos diverse danske rejsebureauer. Hvis ikke der er en last minute rejse der passer dig, så får du her en kort oversigt over hvornår det kunne være en god ide, at tage afsted til Mallorca. Hvis du gerne vil på stranden, så er sommeren det optimale tidspunkt, og aller senest engang i oktober. Øen er også smuk i løbet af foråret, hvor mandel blomsterne springer ud. Dette foregår mellem januar og februar, hvor de fire millioner mandel træer står i fuld flor, og du kan nyde alle de smukke blomster.

Hvilken strand skal det være?

Der er et bredt udvalg af strande på Mallorca. Hvis du tager ned til sydkysten, så vil du kunne finde stranden Cala Llombards, som er omgivet af fyrtræer. Denne strand er ofte befolket af de lokale, og turisterne som bor i landsbyerne i nærheden. Du vil nok helst bare nyde de idylliske omgivelser, men hvis solen bliver for meget for dig, så er der også rig mulighed for snorkling i det klare vand. Derudover så kan du besøge The Tropical Beach bar hvor de servere lækker fiskeretter, og du kan få en endeløs strøm af øl og afslappende musik.

Skriv en kommentar