Online rejsetips

Oplev fantastisk skisport og vandland i Avoriaz

4547471083_096045d1f0_b_avoriaz

Man kan opleve en uforglemmelig skirejse, hvis man rejser ned til Sydfrankrigs bjerge i Alperne, hvor der findes flere populære ski områder, og Avoriaz er et af de mest berømte steder. Her er det muligt at stå på ski eller snowboard direkte udenfor ferielejligheden eller hotellet. Rundt omkring i den lille charmerende by Avoriaz kan man nyde byens høje beliggenhed og de mange lifter i området. Selve Avoriaz er en stemningsfuld landsby med et bilfrit centrum, og byen har en helt speciel og unik arkitektur, idet bygningerne er beklædt med træ. I stedet for biler er hestetransport det mest udbredte transportsystem. Men hvorfor skal man rejse til Avoriaz for at komme på en god skiferie?

Avoriaz har både pister, badeland og natteliv

Skisportsstedet Avoriaz har nemlig aktiviteter til alle aldre og behov, da man både kan dyrke vintersport, børneaktiviteter samt tage på byture på stedet, så ingen i familien vil kede sig på turen. Man kan stå på ski på det 130 km store område med mange pister og løjper, hvorefter man kan slappe af med afterskiing, hvilket især er populært hos ’Shooters’ og ’The Place’. Avoriaz byder også på mange hyggelige restauranter, hvor menukortet er fyldt med lækre retter og gode vine. Børnefamilierne kan især få udbytte af en skirejse hertil, da man har oprettet en særlig skilandsby til børn, som her kan lære at stå på ski, mens de leger. Desuden finder man her Europas højst beliggende badeland, som består af et farverigt vandlegehus, vandrutsjebaner samt klatrevægge. Man kan også nyde en opvarmet spa, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over dalen og pisterne. Byen er i sommerhalvåret center for både skisport, golf, mountain bike cykling samt andre udendørs sportsaktiviteter.

Hvordan kommer man til Avoriaz?

Man kan komme til Avoriaz på flere måder, og de mest anvendte metoder er enten at tage et fly gennem en rejsearrangør såsom Sunweb, der har specialiseret sig i at levere billige skirejser til Alperne, eller man kan køre i bil selv og leje en ferielejlighed eller hytte på stedet. Sunweb kan arrangere begge typer ferie så besøg hjemmesiden og se de billige priser og udvalg. Det er en længere biltur på mere end 1.000 km fra Danmark, da Avoriaz ligger helt nede ved Geneve søen tæt ved grænsen til Schweiz og Italien. Man kan være træt efter så lang en køretur, men hvis man har en større familie og tid nok, så kan turen i bil alligevel klares på en hyggelig og økonomisk måde.

Skriv en kommentar