Online rejsetips

Flybilletter – Book online og spar masser af penge!

4636265132_ac5bc85de6_b_flight-tickets

I dag har de fleste en moderne smartphone eller en computer, som er forbundet til omverdenen med en internetforbindelse. Dette er blevet en nødvendighed i hverdagen, da både job, fritid og skole anvender internettet til alle former for opgaver. Samfundet har ændret sig meget de senere år, så boghylderne i hjemmene er blevet væsentligt mindre, da man nu kan læse e-bøger online, slå vanskelige ord op på Wikipedia i stedet for i leksikonet, og internet oplysningerne er altid ajourført, hvorimod bøger kunne blive forældet på få år. Når man ønsker at tage af sted på en ferie til udlandet, så er det blevet gammeldags at spadsere ned til det lokale rejsebureau for at se på rejser og sammenligne priser på flybilletter. Istedet for vælger mange at købe flybilletter online og det er der god fornuft i.

Hvad kan man vælge mellem på rejsebureauernes hjemmesider?

I dag kan man hjemmefra på få minutter søge på flere hjemmesider og finde frem til forskellige tilbud på drømmerejsen. Man kan starte med at opstille de nødvendige krav til turen, som er antal personer på rejsen, rejsens destination samt selve feriens længde. Man kan naturligvis indhente flere tilbud blandt forskellige rejsebureauer, men man finder ofte ud af, at man i de fleste tilfælde får de bedste udvalg og billigste priser hos de store og veletablerede rejsebureauer såsom Spies Rejser, der jo kan købe fly rejser til den billigst mulige pris på grund af mængderabatten fra deres mange rejsende. På deres hjemmeside kan man vælge blandt flyrejsen alene, hotel alene eller en kombination af disse. Man har også mulighed for at søge blandt storbyer eller vælge blandt luksuriøse krydstogt rejser til Middelhavet eller Caribien. Så man kan kort sagt vælge hvilken lufthavn, man vil rejse fra, og visse rejsebureauer har kun København, hvorimod de større rejsebureauer kan levere fly rejser fra hele 9 lufthavne i Danmark. Man kan naturligvis også vælge at købe en enkeltbillet, hvis man endnu ikke er sikker på, hvor længe man vil være af sted på ferien, men de fleste køber en retur flybillet, da man jo i forvejen kender længden på ferien. For de fodboldglade er der gode nyheder, idet man kan vælge emnet fodboldrejser på hjemmesiden, hvor man kan bestille fly rejse med hotel samt billet til fodboldkampen. Nemmere kan det ikke være at komme til en vigtig kamp på første parket.

Hvordan foregår processen i dag med flybilletter?

Det tager normalt 10-20 minutter at søge på kryds og tværs blandt de mange spændende tilbud på hjemmesiden, idet der jo kan være specielle tilbud, som fremgår af en månedskalender, idet visse rejsedage er billigere end andre, idet fly rejser er dyrest i højsæsonen. Når man har besluttet sig for en rejse, så indtaster man afgangslufthavn samt destinationen på rejsen, og man kan også her tilvælge et hotel, som passer bedst til din økonomi og behov. Man indtaster længden på ferierejsen, hvorefter man kan vælge blandt de muligheder, som hjemmesiden fremviser. Man kan nu foretage betalingen med enten et kreditkort, netbank eller med en e-wallet, så det er både nemt og hurtigt at bestille en rejse, hvorefter man blot kan udskrive billetten på sin printer.

Billede: jareed

Skriv en kommentar