Online rejsetips

Tag turen til Tyrkiet

e837b10b21f6063ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3184993f1c3_640_turkey

Er du træt af det kolde og kedelig danske vejr? Mangler du en ny omgang energi, som kun en uges sol i syden kan klare? Så prøv en uges ferie med sand, strand, vand og vandland i Tyrkiet.

Strand, strand og mere strand

Hvis du nogensinde befinder dig i Tyrkiet og specielt i Alanya området, så er strande det sidste du kommer til at mangle. Hvis du bare gerne vil slappe af, måske leje en solstol, bestille frokost, så ligger der en aldeles fin strand uden for Alanya som hedder Incekum. Det er det perfekte sted, hvis du gerne vil læne dig tilbage et par timers tid, og blot nyde det blå hav og den hvide fine strand.

Hvis du derimod vil opleve de lokales strand, kan du prøve Ulas stranden, som er stedet for de lokale. Stranden er perfekt til børn, da den er lavvandet og bølgerne er meget lave. Så pak en madpakke og rigeligt med vand, og nyd en lang dag med børnene i solen ved Ulas stranden.

Kebab og tyrkiets nationaldrik?

Hvis du er taget turen til Tyrkiet, skal du spise kebab. Kebab har sin oprindelse fra Tyrkiet, så man skal smage den ægte tyrkiske kebab. De findes i mange udgaver, og hvert sted har sit helt eget særpræg på kebaben. Når du har spist kebaben, så skal du skylle den ned med Tyrkernes nationaldrik: te. Hvor vi i skandinavien drikker kaffe, så drikker tyrkerne meget mere te. Så efter aftensmaden kan man finde en cafe, få en kop te, og planlægge morgendagens oplevelser.

Denne liste af oplevelser i Tyrkiet er slet ikke fyldestgørende, men det kan ses som inspiration til dig, som gerne vil på ferie, men blot ikke ved hvortil. Tyrkiet er helt speciel, og alle burde opleve det. God ferie herfra!

 

Skriv en kommentar