Online rejsetips

Spændende rejser

Få en på opleveren i Mexico

Elsker du at rejse med en rygsæk på ryggen uden de helt store planer, så er Mexico lige stedet for dig. Mexico gemmer nemlig på en dramatisk historie med gamle monumenter, som er startskuddet til forrygende oplevelser. Faktisk kan du på kun to uger nå at se verdens syv vidundere, møde mayaundianere og meget mere. Så har du fri i kalenderen i 14 dage, er det bare med at komme afsted!

 

Magiske vandfald

Hvis du er til store, flotte vandfald, skal du gøre dig selv den tjeneste at tage til Agua Azul vandfaldene, som i øvrigt er et must, når man er i Mexico. Grunden til at du skal tage hertil er, at vandfaldene har det mest fantastiske blå vand, hvortil det har fået status som nationalpark. Kan du derudover godt lide at bade, kan du også gøre dette her – tag dig dog i agt for strømmen, som er meget stærk.

 

Maya ruinerne

Når du rejser så langt som til Mexico, skal du ikke snyde dig selv for kulturelle oplevelser. En af disse er resterne af Maya indianernes bosted, som ligger 8 kilometer fra Palenque. Det spændende her er, at du på ruinerne kan se eksempler på indianernes relieffer og hieroglyffer – det er ganske smukt, så du snyder dig selv for en fantastisk oplevelse, hvis ikke du tager hertil. Du får ikke mere kultur for pengene end her – og det er turen derud værd mange gange!

 

Find snorkeludstyret frem i Xel Ha lagunen

Kan du godt lide at være under vandet, vil Xel Ha være stedet for dig. Udover at være en lagune, er den også en nationalpark, samt et af de bedste steder på det mexicanske fastland, hvor du kan snorkle med farvestrålende fisk og koraller. Vandet er krystalklart, så der er ikke en eneste undskyldning for ikke at hoppe i vandet.

Billede: Jeanne Menj

Skriv en kommentar