Online rejsetips

Tag på oplevelsesrejse til Gambia

Som turist kan Afrika være et glimrende feriemål, da du her især vil se nogle af de flotteste sider af kontinentet. Faktisk er Gambia blevet et populært turistmål, da det lille land i Vestafrika ligger ud til kysten. Du kan derfor bo på et luksushotel til lave priser og nyde solen, stranden og palmerne. Gambia ligger tæt ved andre populære turistmål såsom De Kanariske Øer og øgruppen Kap Verde. Gambia har derfor samme herlige klima med masser af sol og begrænset med nedbør. Fordelen ved at vælge Gambia frem for andre populære turistmål er, at du samtidigt her kan få specielle oplevelser som:

  • Naturoplevelser
  • Folkeliv
  • Lokal kokkekunst

Hvad kan man opleve i Gambia?

Både par og børnefamilier vil kunne trives på en ferietur til Gambia, da der er komfortable og luksuriøse hoteller med en perfekt beliggenhed nær ved stranden. Her vil I kunne slappe af på ferien og kunne nyde stedets mange afslappende faciliteter med spa og wellness, og I kan også tage på interessante udflugter i lokalområdet, hvor Ï vil kunne opleve den afrikanske atmosfære på nært hold.

I bør for eksempel tage på en sejltur på langs Gambiafloden samt opleve det myldrende folkeliv på markederne i Banjul. Gambia grænser op til Senegal, og mange rejser hertil på udflugtsture, hvor I kan komme på interessante rundrejser. Det er en stor oplevelse at se de mange håndlavede souvenirs på de lokale markeder herunder trækunstværker og batik.

I Gambia kan du også nyde dejlige lokale madretter men også vestlig mad, og der er også masser af sjove forlystelsessteder. I bør besøge de lokale afrikanske danseforestillinger, der er en farverig og stemningsfuld oplevelse, hvilket er kendetegnende for Gambia i almindelighed.

Find gode charterrejser på nettet

Flere rejsebureauer tilbyder rejser til Gambia, og det anbefales at vælge en charterrejse med hotelophold, så du ikke selv skal lave aftaler med ukendte hoteller. Du finder et stort udvalg af rejser til Gambia hos Spies Rejser, hvor du endda kan vælge blandt mange typer hoteller, så du kan finde et hotel med en passende beliggenhed samt et acceptabelt prisniveau.

I Gambia vil du også kunne finde masser af muligheder for shopping, aktiviteter samt se på seværdigheder. Mange turister vælger at spille tennis, cykling, spille golf eller tage på dybhavsfiskeri. Både Nationalmuseet samt Tanji Village Museum er begge et besøg værdigt.