Online rejsetips

Kom til Cuba

e835b80d2bf3033ecd0b470de7444e90fe76e6d219b310489cf5c7_640_cuba

Cuba, som er kendt for kommunisme og Fidel Castro, er begyndt at åbne mere op for Vesten. Indbyggerne kan nu købe mobiltelefoner og biler. Tag turen til Cuba for at opleve forandringen samt varme strande, grønne golfbaner, vandsport og faldskærmsudspring.

Cuba, sol og strand

Listen over strande med fint sand og smukt vand er næsten uendelig, når man besøger Cuba. Men hvis du vil finde den bedste strand, skal du finde Varadero stranden, som er en 20 km strækning af vidunderlig sandstrand. Her er der mulighed for at læne sig tilbage og nyde solen, eller du kan give dig i kast med diverse vandsportsaktiviteter som tilbydes ved hotellerne langs stranden.

Golf nær kysten

Hvis du gerne vil have et afbræk fra at ligge på stranden, kan du prøve en spændende 18-hullers golfbane, som ligger i Varadero. Banen ligger lige ud til havet, så du kan nyde det azurblå hav, mens du spille på en bane, hvor både Che Guavara og Fidel Castro har spillet på. Banen hedder Melia las Americas Golf Tours Course, og man kan booke en tid på stedet.

Cuba har meget mere at byde på end sand og strand. Der er et utal af oplevelse i Havana, og man kan gå på oplevelse i flere uger i den traditionsrige storby.

Hvis du gerne vil kombinere en tur til Cuba med en rejse rundt i resten af Karibien så er et krydstogt ideelt til dig. Hos Spies kan du eksempelvis komme på krydstogt med Bahamas rejser og Cuba som destinationer

Skriv en kommentar