Online rejsetips

Sådan scorer man billige rejser nemt og hurtigt

Faktisk kan alle tiltuske sig op mod 85 % i rabat ved at finde markedets helt billige rejser, der kan findes på nettet, hvis man lige ved hvor man skal søge. Nøgleordet hedder afbudsrejser, der jo dækker over flere faktorer. Afbudsrejserne er naturligvis stærkt begrænsede, således man ikke kan være sikker på at finde en afbudsrejse til alle destinationer og heller på alle dag, da udvalget er rimeligt begrænset.

Men hvis man bare er lidt fleksibel anlagt, således man kan tage på ferie med 2-7 dages varsel, så vil man ofte kunne spare 50-80 % af normalprisen på flybilletten, og besparelsen gælder også på hotelopholdet, hvis der er tale om en charterferie. Man kan endda finde afbudsrejser til de luksuriøse all inclusive rejser, hvor man udover fly og hotel også får helpension med i prisen, og den omfatter endda også is, snacks og drinks, således man nemt kan administrere sin ferieøkonomi.

Fakta om afbudsrejser

Afbudsrejser kalder man de flybilletter, der udbydes til en markant lavere pris men kun få dage før afgang, således der er rift om disse begrænsede billetter, der ofte sælges samme dag, som de averteres på flyselskabets hjemmeside. Logisk nok omfatter denne type billetter de rejser, som andre har valgt at annullere i sidste øjeblik på grund af uforudsete omstændigheder, der kan omfatte, sygdom, død, retsmøder eller vigtige arbejdsopgaver, der ikke har kunnet udsættes.

Men hvis et flyselskab gennem flere måneder har averteret bestemte destinationer og afgang men endnu få uger før afgang kan iagttage et svigtende salg, så kan flyselskabet vælge at give tilbud på de resterende billetter, således flyet ikke skal af sted med mange tomme pladser. Prisen falder kraftig få dage før afrejsedatoen, og af praktiske årsager vælger man at kalde dette for afbudsrejser, således forbrugerne er klar over, der er tale om begrænsede pladser med meget billige rejser.

Hvordan finder man nemmest de billige rejser

Da udbuddet varierer konstant, så har de forskellige rejsesøgemaskiner sjældent muligheden for at opdatere deres database med de variable afbudsrejser, så vil man have langt større held til at finde billige rejser på det enkelte flyselskabs hjemmeside. Udvalget er naturligvis bedst hos de helt store flyselskaber, der har masser af afgange at vælge imellem, og der for vil man eksempelvis kunne finde masser af billige rejser på Spies.dk, da Spies Rejser er blandt de største flyselskaber i Danmark. På hjemmesiden vil de aktuelle tilbud fremgå, og man kan derfor komme til Gran Canaria med 14 dages varsel til 599 kr. i stedet for 3.599 kr., hvilket er en stor rabat at opnå for nøjagtig den samme rejse.