Online rejsetips

Årsagen til mange rejser til Madeira

 

Madeira er en lille portugisisk ø langt fra Danmark, men hvorfor er den blevet et så populært og besøgt rejsemål gennem de seneste mange år? Hvad er der så specielt ved denne ø, at så mange vælger at bestille rejser til Madeira igen og igen? Her kommer der flere bud på svaret til spørgsmålet?

Derfor er Madeira så populær

Denne ø kan tilbyde turisterne luksusophold på hoteller i et skønt klima samt med en helt vidunderlig natur i hele området. Derudover findes der gode muligheder for shopping samt adgang til både kasinoer og barer i forlystelseskvarteret.

På øen kan man altid finde en unik og speciel natur bestående af udsigter, bratte klippeskråninger, en frodig og vildtvoksende natur, rislende naturskabte bække (levadaer) samt en charmerende hovedstad med mange trendy restauranter. Det er muligt for både børn og voksne at slå sig løs blandt alle de mange faciliteter og tilbud på canyoning og ridning.

Madeiras betagende hovedstad hedder Funchal, og her er det muligt  at se en renoveret gammel bydel, hvor man kan opleve den gammeldags folkelige stemning blandt stedets mange hyggelige barer og restauranter. Her er muligheder for både avanceret shopping og møde lokalbefolkningen. Madeira har gennem mange år været populær for vandreture langs øens specielle vandingskanaler levadaer. Du kan læse mere om vandring på Madeira her. Naturligvis er der også mulighed for at bade, vandsportsaktiviteter og meget mere, så her findes kort sagt alle muligheder for at opnå en perfekt ferie.

Man burde faktisk undersøge markedet for rejser til Madeira og bestille en billig rejse dertil og opleve stedet personligt og danne sine egne indtryk af øen. Find priser, informationer samt inspiration om Madeira hos Spies Rejser, som er en af de største og mest populære rejsearrangører til øen.

De mest populære attraktioner på Madeira

Det er meget svært at kåre de mest attraktive seværdigheder og aktiviteter, men der er ingen tvivl om, at følgende 10 attraktioner er meget populære på Madeira:

  • Miradouro do Pico dos Barcelos er egentlig mere en offentlig park end en have, og her finder man et væld af smukke blomster samt en fantastisk smuk udsigt over Funchal, bugten, og bjergene.
  • Parque de Santa Catarina er en have med flotte blomster og træer, og på stedet ligger der et mindre kapel i træ ved navn Saint Catherine.
  • Monte Palace var oprindeligt et luksushotel, men det er nu ombygget til et museum med en yderst smuk have, hvori der også færdes mange vilde dyr især fugle. Stedet ligger tæt ved havnen, hvor færger og krydstogtskibe lægger til kaj.
  • Funchal katedral er en af de få bygninger på Madeira, der har bevaret elementer fra den manuelinske stil, som siden er blevet et arkitektonisk symbol på Portugals storhedstid som en søfartsnation.
  • Madeiras botaniske have er en af øens store seværdigheder. Den minder lidt om Jesperhus Blomsterpark, og det hedder lokalt ”Jardim Botánico”.
  • Quinta das Cruzes er en interessant og velbesøgt historisk bygning, som egentlig er en af adelens vingårde.
  • Quinta Vigia er en anden vingård med en ekstraordinær have med mange spændende planter og smukke blomster.
  • Jardim do Almirante Reis er en smuk have beliggende midt i den gamle bydel, som er meget charmerende, og også indbyder til en frokost eller et glas Madeira-vin.
  • Haverne Palheiro Ferreiro er meget gamle og imponerende flotte med deres mange forskellige arter af planter og blomster primært fra Orienten.
  • Jardim do Campo da Barca er en smuk have, som især er kendt for den meget smukke blomst Jacaranda, træet frangipani samt det imponerende dragetræ.

 

Skriv en kommentar