Online rejsetips

Spar penge med afbudsrejser fra Aalborg

Charterrejser ned til landene omkring Middelhavet er blandt de mest populære ferierejser, og den udvikling har stået på i mange år. De mange turister kommer især ned til Spanien, Grækenland og Tyrkiet for at nyde de dejlige sandstrande under den varme sol, og prisniveauet ligger en del under det danske, så derfor koster det knap så meget at bo på et lækkert luksushotel som i Danmark.

Det er som regel også muligt at købe mad, souvenirs og oplevelser til overkommelige priser i turistlandene, så derfor kan de fleste familier få råd til 1-2 ugers ophold nede ved sydens sol i sommerferien eller i en af de andre ferier i året.

De fleste afgange sydpå er fra København, så der kommer nogle ekstraudgifter på rejsen for personer fra Fyn og Jylland, men de kan naturligvis søge efter rejser fra deres lokale lufthavn. Folk fra Nordjylland må betale meget for at komme til København, så derfor vælger de ofte afgange fra Aalborg Lufthavn.

Begrebet afbudsrejser

Efterhånden er det gået op for de fleste, at der inde på rejsebureauets hjemmeside ofte findes en oversigt over billige afbudsrejser dog med begrænsede afgange og ofte med relativt kort varsel.

Hvis der kun er 1-2 dage til afrejsedatoen, så kan rabatten måske komme op over 75 % af normalprisen, mens typiske afbudsrejser averteres 2-3 uger før afrejsedatoen. Den typiske rabat ligger på 20-50 % af normalprisen, og der er ofte rift om de få sæder til rabatprisen. Rabatten gælder på hele billetprisen, så derfor får du mest gavn af rabat på all inclusive rejser, da du dermed får rabat på både flyrejsen, hotellet samt alle måltiderne på ferien. På den måde kan der spares mange tusinde kr. på ferierejsen, hvis I er nogle stykker, der rejser af sted sammen.

Hvis I er en familie på 4 personer med et feriebudget på totalt 24.000 kroner, så kan rabatten på afbudsrejser give jer store besparelser på måske 8.000 kroner i alt. Afbudsrejser opstår blandt andet, når visse turister må afbestille deres rejse, idet noget vigtigt er kommet i vejen. Det kan for eksempel være problemer på arbejdspladsen eller sygdom i familien.

Hvis flyselskabet ikke har kunnet sælge alle billetterne til visse flyafgange, så reklamerer de også for de ledige sæder som afbudsrejser, selvom disse måske burde kaldes noget andet.

Find billige afbudsrejser på nettet

Hvis du gerne vil finde en rejse til den lavest mulige pris og generelt er fleksibel med afrejse datoerne, så bør du jævnligt på nettet og lede efter billige afbudsrejser. Du bør faktisk tjekke udvalget hver eneste dag, da udvalget kan skifte flere gange om dagen på grund af det lille udvalg og det korte varsel.

Spies Rejser er blandt de største udbydere af charterrejser i Danmark, og du kan sagtens finde en del billige afbudsrejser fra Aalborg på Spies.dk, hvor du naturligvis også kan finde afbudsrejser fra andre lufthavne i Danmark.

Tilbuddet om billige afbudsrejser fra Aalborg er derfor især henvendt til folk fra Jylland og Fyn, idet der også kan findes afbudsrejser fra Billund, Odense samt København.