Online rejsetips

Tænk kreativt med afbudsrejser Bulgarien

e836b6082ff5083ecd0b470de7444e90fe76e6d219b2114195f1c6_640_bulgaria

De fleste danskere ønsker at holde ferie regelmæssigt, og det må hellere end gerne være langt fra det kolde danske vejr, så derfor bruger vi generelt flere tusinde kr. årligt på at rejse i sommerhus eller på en charterrejse sydpå ned til solen, palmerne og strandene. Men her kommer der lige et par tips til, hvordan man kan spare op mod halvdelen af rejsen. Vi antager, at du vil rejse til Bulgarien på ferie langs Sortehavet, som i dag kaldes for Nordeuropas Ibiza eller Costa del Sol. Mange danskere valfarter til Bulgarien på ferie, da stedet er Europas absolut billigste, det er relativt tæt på Danmark, og alting er meget billigt i Bulgarien. Men kan det stadigt betale sig at overveje afbudsrejser Bulgarien? Ja naturligvis er de fleste interesserede i at komme på ferie til omkring halv pris, idet man så måske tager af sted dobbelt så tit. Men hvorfor vælge Bulgarien?

Bulgarien har det hele til det halve

Teoretisk set kan du anvende disse tip til alle rejsedestinationer, da der jo findes afbudsrejser til alle mulige steder, da folk statistisk set bliver forhindrede i at ankomme til check-in af forskellige årsager, da alting kan forekomme af uventede begivenheder som sygdom, død, trafikuheld, nyt arbejde, eksamen og andre årsager. Da rejseselskaberne automatisk beregner dette i deres antal sæder, så overbooker de normalt alle flyrejser med denne procentdel, således flyet i sidste ende er fyldt til renden, hvilket er mest optimalt for flyselskabet. Man kan derfor gå ind på én af de mest populære hjemmesider, der formidler rejser til Bulgarien, som er online tjenesten Sunweb med sine billige rejser til Bulgarien og resten af Sydeuropa. Hvis man udelukkende ser på deres afbudsrejser, så vil man nemt kunne finde både 10, 20, 30 eller 40 % i rabat på rejserne, og det er endda flere uger i forvejen, således man stadig i god tid kan planlægge rejsen. Hvis man finder afbudsrejser Bulgarien kun 1-2 dage før afgang, så kan man forvente endnu højere rabatter på rejsen, da ikke mange kan gøre sig klar til rejsen med så kort varsel. Bulgarien er netop et populært rejsemål, da man her dels kan finde storslået natur, et vildt natteliv især for de unge med diskoteker, barer, kasinoer og natklubber, shopping til lavpris samt luksushoteller ned til en lækker sandstrand til Europas absolut laveste priser.

Attraktioner i Bulgarien

Når man nu er ankommet til Bulgarien, så har man enten valgt en flyrejse eller en pakkeløsning med all inclusive, hvilket svarer til fly kombineret med hotelophold samt fuld forplejning på turen. Det er absolut en fordel at vælge all inclusive, når man bestiller afbudsrejser Bulgarien, idet man derved sikrer sig samme rabat på både hotel samt måltiderne, som i forvejen var handlet ned til et rimeligt prisniveau. Det er både nemmere og billigere, idet man så kan koncentrere resten af sit feriebudget til fornøjelser, idet der er betalt for alt det praktiske med transport, ophold og mad. Men hvad skal man se af attraktionerne, når man ankommer til Bulgarien? Man skal starte med at lokaliserede de forskellige attraktioner, som kommer an på din valgte destination. Mange unge mennesker vælger Sortehavet med en lang række mindre badebyer, da her findes mange luksushoteller i byerne ned til de fantastiske sandstrande, og især Sunny Beach er populær. Mange steder i Bulgarien findes der spændende historiske seværdigheder, og ved Sunny Beach findes den historiske by Nessebar.

 

Skriv en kommentar