Online rejsetips

Turen går til Tobago

4723842870_9d1db0bfb6_b_tobago

Savner du fornemmelsen af sand mellem tæerne? Har du lyst til at kitesurfe, windsurfe eller bare helt almindelig surfing? Så er en tur til Caribien og Tobago måske helt ideelt for dig. Hvis du ankommer mellem december og marts, så er der rigtige gode bøljer at fange ved Mt. Irvin, som ligger ude ved Vestkysten.

Stille og rolige Tobago

Når du er færdig med at surfe, kan du tage til Bacolet som ligger øst for hovedstanden Scarborough. Her finder du strande som er beskyttet af reve. Her kan du slappe af efter en lang dag med surfing. Hvis du derimod har energi til mere, bliver der ofte spillet fodboldkampe i dette område.

Specielle traditioner

Hvis du vil opleve en helt særlig tradition, så kan du på Tobago opleve en tradition som stammer helt tilbage fra 1925. Hvis du ankommer tirsdag i påskeugen, kan du opleve det famøse Goat Race. Det foregår ved at en gedejockey løber bag geden, som er i snor, og pisker geden for at få den til at løbe. Man kan også være heldig og oplevel denne tradition udenfor påskeugen.

Listen over mulige oplevelser i Tobago er meget længere end ovenstående. Du kan blive forkælet i et spabad, følge nationalsporten cricket og meget mere, hvis du vælger at holde ferie på de solrige strande på Tobago.

Billede: neiljs

Skriv en kommentar