Online rejsetips

Bulgarien og Burgaskysten

3060535881_34da075c6d_b_burgas

Skal du snart på ferie, og overvejer hvor du skal hen i den store vide verden? Så er Bulgarien og Burgaskysten måske stedet for dig. Der er alt for alle aldersgrupper. Hvis du er purung, og vil have en uge ved havet som du ikke kan huske på grund af alkohol, så kan du tage til Sunny Beach eller Golden Sands. Hvis du søger en mere stille tilværelse, så kan du tage alle andre steder hen langs kysten, hvor der er hoteller, feriehuse og familiearrangementer i massevis.

Besøg Burgaskysten

Nessebar er et alternativ til Sunny Beach i Bulgarien. Stranden ligger også ved Burgaskysten, og er kendt for sit fine sand og lave vand. Størstedelen af stranden er offentlig tilgængelig, og her kan der lejes strandparasoller og solstole til hele familien. Hvis man har mere romantiske lyster, så kan man om aftenen tage kæresten i hånden, og gå en tur på den romantiske strandpromenade ved den gamle bydel. Her kan man nyde solnedgangen, som glimter i vandet.

Varna ved kysten

Hvis man søger en strand som de lokale benytter i håb om at opleve den lokale kultur, så kan man prøve stranden ved Sea Garden som ligger centralt i Varna. Stedet er en kontrast til Sunny Beach, da det ikke er overrendt af turister, men derimod er stranden befolket af de lokale.

Som det kan ses, så er der mange muligheder ved Burgaskysten i Bulgarien. Jeg håber denne korte guide af mulighederne hjælper dig i din søgen på den helt rigtige ferie. Hos rejsebureauet Sunweb kan du finde masser af lækre all-inclusive ferier til Bulgarien.

Billede: Evgeni Dinev

Skriv en kommentar