Online rejsetips

Lej billigt sommerhus til ferien

Økonomien kan være stram hos de fleste familier, men alligevel vil man jo gerne lidt væk hjemmefra en eller to gange om året, så man kan slappe af sammen med familien og nære venner i et dejligt klima under komfortable forhold. Det kan nemt løbe op i 10.000 kr. eller mere, hvis en familie gerne vil af sted på en charterferie ned til sydens sol, da både fly, hotel og forplejning koster mange penge, og man kan ofte leje et billigt sommerhus til den halve pris, hvis man leder grundigt efter de bedste tilbud. Som man kan læse i en artikel på TV2-Nord, så er efterspørgslen efterhånden blevet meget stor efter sommerhuse, så dette bekræfter altså, at man får meget for pengene ved sommerhusferier.

Faciliteter ved et sommerhus

De mindste og simpleste sommerhuse har ikke specielt mange faciliteter, mens man i de store og noget dyrere luksussommerhuse kan nyde alverdens faciliteter, som både børn og voksne kan hygge sig med, og det kan typisk være disse faciliteter:

  • Swimmingpool.
  • Spa bad.
  • Sauna.
  • Solarium.
  • Wellness.
  • Tv og internet.
  • Diverse spil.
  • Bordtennis, billard mv.
  • Indendørs pejs og udendørs grill.
  • Legeplads og boldbaner.

Udover en lavere pris end charterferier er der flere fordele ved at leje et billigt sommerhus til ferien, idet man nemmere kan invitere venner på besøg og endda tage kæledyrene med på ferien, og desuden kan man jo medbringe egen bil til sommerhuset, så man nemt kan køre rundt i lokalområdet og besøge seværdigheder og attraktioner. Det er i øvrigt også en fordel, at man nemmere kan bevare en roligt og privat atmosfære i et sommerhus, da man nemt kan blive forstyrret på hotelferien, der har mange larmende feriegæster.

Find nemmest et billigt sommerhus

Hvis man ikke lige kender nogen, der har et billigt sommerhus til leje, så kan man heldigvis gå på nettet og søge blandt de mange averterede sommerhuse til leje. Man finder som regel de billigste sommerhuse hos de store udlejningsbureauer, der har det største udvalg. Man kan eventuelt starte sin søgning her hos DanCenter, der er blandt de største udlejningsbureauer med sommerhuse overalt i Europa, og man vil sikkert kunne finde et billigt sommerhus blandt de tusindvis af muligheder. Man kan nemt afgrænse sin søgning ved at vælge prisleje, periode, område, faciliteter samt eventuelt afstanden til stranden. Man kan spare mange penge ved at søge en billig periode lidt uden for højsæsonen, så dermed er der mange muligheder for at kome af sted på en hyggelig ferie med hele familien til en lav pris.