Online rejsetips

Red ferien med et hurtigt lån

Pludselig banker sommeren på døren, og familien har endnu ikke fået booket en ferierejse til sommerferien, og nu skal der ske noget, inden de gode tilbud er taget. Mange familier sparer op i tide, men der kan ofte være brug for en økonomisk håndsrækning til at bestille flybilletter og hotelværelser, hvis man ikke skal skuffe familiens medlemmer.

Det kan koste ekstra, hvis man pludselig gerne vil købe all inclusive, således man nemmere kan holde rede på ferieøkonomien uden ekstra udgifter til mad og drikke under hele ferien, da dette så er med i den samlede pris. Måske får man derfor brug for 5, 10 eller 15.000 kr. til at redde feriebudgettet, således man kan realisere den perfekte ferie for hele familien. Måske finder man en billig afbudsrejse, hvor der skal tages en beslutning her og nu, da tilbuddet ellers går til anden side. Kort sagt kan man få brug for et hurtigt lån til at realisere familieferien.

Dette koster hurtige lån

På nettet kan man finde masser af hurtig lån fra alternative pengeudlånere, og priserne ligger som regel på 10 % om året i rente og opefter. Alle lånefirmaer har forskellige regler og gebyrer, så det kan være svært at sammenligne deres tilbud, før man har nærlæst alle deres betingelser med små bogstaver. Det vigtigste tal er ofte Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP), idet denne størrelse er sammenlignelig med andre hurtige lån, da alle låneomkostningerne er medtaget i beregningen.

TV2 Nyhederne fremgår det af en undersøgelse, hvad banklån koster i ÅOP, og i artiklen kommer man frem til, at priserne ligger på 9 % i ÅOP og opefter. Det behøves derfor ikke koste mange hundrede kr. om måneden at afdrage et hurtigt lån, men det kommer igen an på den valgte afdragsperiode, der bør sættes til at være så kort som mulig, således man hurtige kan blive gældfri igen. De fleste lån kan sættes til en afdragsperiode på mellem 1 og 10 år, hvilket må siges at være yderst fleksibelt.

Oversigt over hurtige lån

Lån hurtigt på Hæveautomaten.dk, idet der her findes en nem oversigt med faktisk alle låneudbydere i Danmark, og man kan nemt bladre mellem låneudbyderne, der er sorteret efter:

  • Lånebeløbets størrelse.
  • Længden på afdragsperioden.
  • Renten på lånet.
  • Direkte link til låneudbyderen.

Store lån på mange hundredetusinde kr. bør man som regel gå i bank eller til realkreditinstitut med, da disse har yderst favorable renter, såfremt man kan stille sikkerhed med pant for lånet, men i tilfælde med hurtige lån til få tusinde kr. er det ofte både hurtigere, nemmere og billigere at kontakte en låneudbyder af online kviklån, hvor man slipper for både lange møder, kaution, pant, dokumentation mm, således man kan få et svar på sin låneansøgning med det samme, således pengene kommer til udbetaling indenfor få timer direkte til din bankkonto. Der er som regel ingen problemer med at blive kreditgodkendt, såfremt man ikke står i et register som dårlig betaler, og hvis man har et rimeligt rådighedsbeløb i sit privatbudget.