Online rejsetips

Oplev Tunesien

14940404337_d5261eb6cf_b_tunesia

Hvis du tager turen til Tunesien,  skal du opleve strandene mod nord i Hammamet. Strandene strækker sig så langt øjet rækker, og du skal ikke gå længe for at finde et isoleret sted, hvor du kan nyde solen og vandet uden at blive stresset af strandsælgere og hoteller.

Mad og drikke i Tunesien

Hvis du går rundt i Hammamets gamle bydel, så kan du finde en nydelig, lokal restaurant kendt som Resto La Plage. Man kan spise her både til frokost og aftensmad. Stedet skal nævnes, da man kan sidde og beundre de hvide sandstrande og det azurblå hav, mens man nyder maden med familien. Derefter kan man gå en tur langs promenaden i Yasmine som ligger ved Hammamet. Når I har gået aftensmaden af, og nydt udsigten langs promenaden, så skal I opleve den tunesiske kaffe. Den er kendt for at være god og stærkt, og er perfekt efter et måltid.

Oplevelser i Tunesien

Listen over monumenter, spabade og mulige sejlture i Tunesien er utrolig lang og varieret. Familien kan leje et skib som ligger anker ude i midten af havet, så familien kan svømme omkring og opleve fiskelivet. Man kan også opleve mytiske Karthago, som er ligger i nærheden af Tunesiens hovedstad Tunis. Ruinerne er på UNESCO’s liste over verdensarv, så det skal næsten opleves, hvis man tager turen til Tunesien.

Som det kan ses så er der rigeligt at lave i Tunesien. Om man er til sol og strand, god mad, eller historiske oplevelser, så er det et tilbud til de fleste. Spring ud i det og oplev Tunesien.

Billede: crosathorian

Skriv en kommentar