Online rejsetips

Spændende rejser

Fortryllende weekend i Down Town Dubai

Ordene miniferie og weekendtur vækker oftest associationer til europæiske storbyer med velkendt mad, sightseeing og underholdning. Selvom disse destinationer bestemt også er skønne rejsemål, kan det til tider være en endnu større oplevelse at besøge et sted langt fra den hverdag, man kender hjemmefra. Hvorfor ikke tage på en uforglemmelig weekendferie til det fortryllende Down Town Dubai?

Stor, større, størst

Dubai er en helt særlig by, som med en unik og sjælfuld kultur underholder, forbløffer og overrasker. Down Town Dubai er kendt for de mange storslåede byggerier, og i præcis denne bydel findes både verdens højeste hus og verdens største shopping center.
Er man til en storslået storbyferie, er Down Town Dubai det rigtige sted at slå sig løs blandt et hav af butikker, restauranter, markeder og natklubber. Har man planer om at besøge det enorme shopping center, Bubai Mall, gælder det om at medbringe praktiske sko, da man sagtens kan bruge dage på at gå på oplevelse i de næsten 1500 butikker.
Ønsker man en mere lokal og autentisk oplevelse, kan man med fordel besøge en af byens mange gamle bazar-områder, hvor det bugner med krydderier, tekstiler og friske råvarer.

Fra storbyræs til charterferie

Leder man efter en mere afslappende dimension på sin weekendferie, kan det anbefales, at man bruger en dag på at besøge en af Dubais fantastiske strande. Selvom Dubai efterhånden er en kæmpe metropol med liv, larm og bilos, så er det de færreste charterdestinationer, som kan måle sig med byens strande. Det varme klima, de gyldne sande og det krystalblå hav, danner den perfekte ramme om en dag i solbadningens tegn. Det er ikke mange steder, at man inden for 30 minutter kan transportere sig fra hektisk storbyliv til sløv charterferie. Er man til sol og sommer, er Dubais strande derfor det perfekte sted at trække stikket ud, eksempelvis inden man vender tilbage mod de pulserende aften- og natteliv for at spise.

Skriv en kommentar