Online rejsetips

Oplev verden billigt med afbudsrejser

2133667196_7025f72320_b_suitcase

At rejse er at leve, og dette gamle ordsprog gælder mere end nogensinde den dag i dag. Det har aldrig nogensinde været billigere at rejse rundt og opleve verden, så flere og flere mennesker rejser ud og besøger fremmede lande og kulturer hvert eneste år. Visse personer etablerer sig uden for hjemlandets grænser, mens andre blot rejser på ferie i udlandet et par uger om året. Hvis man skal rejse længere væk fra Danmark flere gange om året, så kan det alligevel løbe op i mange tusinde kr. årligt i rejseudgifter, men hvis man har stort rejse behov, hvordan får man så råd til det? Løsningen er ofte enkel og ligger lige foran os. Uanset om du rejser alene, eller du har hele familien med, så kan I typisk spare 30-40 % eller mere på at købe billige afbudsrejser, så det gælder om at blive skrevet op til disse i god tid.

Er der ulemper ved at købe afbudsrejser?

Ja, der er én grundlæggende ulempe, som dog i mange tilfælde ikke betyder så meget for den rejsende, men for andre turister kan ulempen være meget afgørende, så det er altså individuelt, hvem der kan have glæde af afbudsrejser. Ulempen består i, at man ikke har mere end 24 eller 48 timers forberedelsestid før flyafgangen, så ikke alle kan få dette korte varsel til at passe ind i en hektisk hverdag. Men hvis man er lidt fleksibel anlagt, så kan man altså nemt få råd til flere rejser om året ved at købe de billige afbudsrejser. En anden ulempe er, at udvalget af rejser måske er noget mindre end rejserne til normalpriser. Men hvis man blot vil af sted til vilkårligt luksushotel på et feriested i udlandet, så kan man nu komme af sted på en fantastisk billig rejse, som er magen til de normale rejser, men ved at acceptere det korte varsel, så kan man få flybilletten meget billigere.

Den ukendte fordel med afbudsrejser all inclusive

Mange tænker ikke over det, men faktisk kan man købe afbudsrejser all inklusive, og den slags rejser giver dig mere end en billigere flybillet. I kan eksempelvis spare 45 % i forhold til normalprisen ved at købe afbudsrejser all inklusive, og den ukendte fordel er, at I derved også opnår 45 % rabat på hotellet og maden. Det bliver svært at gøre rejsen billigere, og hvordan kan dette overhovedet lade sig gøre? Svaret er, at rejsebureauet i forvejen har booket flyrejsen til så mange passagerer samt hotel og mad til samme antal passagerer i denne periode, og der vil ofte opstå et mindre frafald på grund af ydre omstændigheder såsom arbejde og sygdom, som gør, at både fly og hotel samt restaurant ender op med tomme sæder, senge og borde. Alle vinder ved, at andre overtager de tomme pladser, såfremt de kan rejse med meget kort varsel. Det er jo altid bedre at få lidt indtægt i kassen i stedet for ingen indtægt. I realiteten overbooker flyselskaberne altid flyrejserne, men alligevel kan det være svært at beregne det endelige antal passagerer, så hver tur har ofte nogle få men billige afbudsrejser i overskud. Rejser man i Europa, kan man med fordel besøge online rejsebureauet Sunweb, de har for tiden masser af gode tilbud på afbudsrejser.

Billede: matsuyuki

Skriv en kommentar