Online rejsetips

Generelt

Spar mange penge med en Hotels rabatkode

Er du glad for at rejse? Så er det vigtigt at finde det rette hotel til en fordelagtig pris. På Hotels.com kan du få adgang til hemmelige priser på udvalgte hoteller og dermed spare penge. Det er en rigtig god idé at holde dig orienteret om de gode muligheder for tilbud og rabatter, der findes på nettet. Så kan du slå til, når det rette tilbud dukker op og komme ud og se verden, eller tage på en tiltrængt afslapningsferie. Så hvad enten du leder efter et hotel i København eller i udlandet, kan du finde det hotel, der passer til lige dit behov.

Spar penge med rabatkoder

Ønsker du at rejse billigt, er det en god idé at holde øje med mulighederne for at få rabatkoder.

Du kan få rabatkoder til Hotels.com på Se og hør Saver. På E-rabatkoder kan du også finde tilbud, ligesom Familie Journal Rabattjek også har rabatkoder til Hotels.com. Det er meget nyttigt at vide for alle rejseglade. Så kan pengene række til flere rejser på forskellige tidspunkter af året. Det er altid rart at komme ud og opleve nye steder og koble af fra den travle hverdag.

Optjen bonusovernatninger med loyalitetsprogram

Det kan betale sig at reservere hotel gennem Hotels.com hver gang, du skal ud at rejse. Tilmeld dig loyalitetsprogrammet Hotels.com Rewards. Du får nemlig en 1 bonusovernatning for hver 10. nat, du booker gennem Hotels.com.

Skriv en kommentar