Online rejsetips

Charterrejse

Du kan roligt tage din mobiltelefon med ud af landet

Rejser du meget ud af landet i forbindelse med arbejde eller fornøjelse, så bør du med fordel vælge et mobilabonnement med roaming. Der er ikke noget værre end ikke at kunne komme på nettet eller lave et opkald, når man står i et fremmed land og enten skal forsøge at finde vej eller finde frem til nogen, man skal mødes med. Derfor bør du vælge et mobilabonnement med roaming, hvis du rejser meget.

4 grunde til at investere i et mobilabonnement med roaming i udlandet

  1. Det giver dig først og fremmest en større frihed, når du er udenlands, da det giver dig mulighed for at finde vej, slå gode attraktioner og spisesteder op osv.
  2. Et mobilabonnement med roaming i udlandet giver anledning til færre bekymringer, da man ikke skal være nervøs for at få en kæmpe regning, når man kommer hjem. Man kan frit bruge op til 10 GB data, og man modtager en besked, når man har brugt det.
  3. Du har mulighed for at holde kontakt med din familie og venner derhjemme, uden at du skal sidde lænket til hotellets, formentlig langsomme, netværk. Du kan, for eksempel, sende feriebilleder hjem liggende på stranden i liggestolen – hvem ville ikke nyde det?
  4. Du kan lytte til musik, uden at du skal downloade hele dit bibliotek hjemmefra. På den måde har du også mulighed for at lytte til de nyeste hits, så du kan holde dig opdateret på den front, imens du er udenlands.

Tag mobilen med udenlands

Med YouSee Mobil kan du bruge din mobildata i hele 36 lande i Europa, uden at du skal bekymre dig om ekstra regninger. Du kan roligt tage mobilen med, når du skal udenlands i forbindelse med arbejde eller ferie, da det ikke koster noget ekstra, så længe du ikke bruger mere end 10 GB data. YouSee giver dig besked, hvis du skulle opbruge din data, så du behøver ikke bekymre dig om at komme til at overstige dit forbrug og skulle betale ekstra.

Skriv en kommentar