Online rejsetips

Den ultimative roadtrip på Malta

Malta er en relativt lille ø, men det er en destination med store, smukke landskaber, hundrede år gammel kultur og en fascinerende historie. Beliggende mellem det sydlige Italien og Nordafrikas kyst, kunne øen nemt overses til fordel for sine populære naboer, men der er masser at komme efter på Malta, hvorfor det også er blevet en populær og anerkendt rejsedestination.

Udforsk Malta på fire hjul

Malta er omkring 316 m² stor, hvilket betyder, at man kan gå fra den ene ende af øen til den anden på ca. en time. Derfor er det også en ideel destination til road trips, man hurtigt kan komme fra a til b og dermed kan nå at opleve meget på kort tid.

  1. Den befæstede by Valletta: Dette vil enten være din vigtigste base eller det første område, du udforsker. Det overdådige Valletta er et sandt kulturelt og historisk hub, hvis sejlbare gader er foret med markeder og suppleret af velplejede haver med smukke balkoner og store ædle huse.
  1. De Tre Landsbyer: Balzan, Attard og Lija form udgør ’De Tre Landsbyer’, der ligger i midten af øen. Dette er et rolig og malerisk område at køre igennem med klassiske strukturer og San Anton Palace & Gardens, præsidentpaladset.
  1. Medieval Mdina: Du kan tage en hest og vogntur omkring den gamle befæstede hovedstad, Malta, der er fuld af arkitektoniske elementer. Medina er også hjemsted for den bedste chokoladekage på øen, som kan findes på Fontanella Tea.
  1. Dingli Cliffs: Kør videre til en af de mest utrolige udsigtspunkter på hele øen og lej en Segway og kør langs den fantastiske kystlinje. Dette er også en top vandrerute for vandrere på øen.

Book rejsen nu


Du kan booke din rejse til Malta gennem Spies, der har mange forskellige indkvarteringer både for familier og par. Spies har tilmed afbudsrejser til Malta, hvis du står og har fået lyst til at booke en spontan rejse.