Online rejsetips

Rejseguiden til Sunny Beach

e835b90d2bf7033ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3184996f8c8_640_sunny-beach

Sunny Beach er som fluepapir for unge festglade mennesker. Er du en af de unge mennesker eller har du bare en festlig sjæl gemt i din krop, er du med en rejse til Sunny Beach sikret et positivt udgangspunkt. Her er der fest og glade dage om natten og afslapning/reparation af tømmermændene om dagen, hvor du kan nyde livet ved poolen, stranden eller en stille og rolig shopping tur i de mange butikker langs kysten. Rejsebureauet Sunweb har rigtig mange gode bud på rejser mange steder, heriblandt også Sunny Beach.

Hvor kan man bo i Sunny Beach?

Booker du din rejse med Sunweb har du måde mulighed for at vælge et all inclusive hotel, hvor mad og oftest også drikkevarer er inkluderet i rejsen pris. Det er en nem måde at holde ferie på, og man er sikker på hele tiden at få noget mad og ikke gå i byen på tom mave.

Har du derimod en lille kok gemt i maven og nyder du at lave mad, er der også mulighed for at leje en lejlighed, hvor faciliteter som køkken og toilet er fast inventar. Sunweb har en masse billige lejligheder til rådighed nær byens puls.

Det vilde natteliv i Sunny Beach

Selvom jeg tror Sunny Beach gæstens dagsorden er mere eller mindre spontan og styres af de øvrige gæsters trafik, er det ikke et skidt at have et godt overblik over nattelivet inden man tager af sted. Det kan ikke skade, og det er et godt udgangspunkt at sætte sig lidt ind i de forskellige barers identitet. På den måde kan du sikre dig den bedste og måske billigste fest.

  • Sharkies: En billig bar i byens centrum, hvor der altid er fest og farver.
  • Condor: Et alsidigt publikum, venligt personale og billige drinks – en god opskrift på en succesfuld aften.
  • Den Glade Viking: Et populært sted for alle de unge og festglade mennesker – her er du altid sikret en god og uforglemmelig aften/nat.

Tømmermandskuren

Dagen derpå kan være streng, hvorfor det kan være en god idé at sikre jer, at i har tømmermands kittet i hus, når hovedpinen og kvalmen slår ind dagen efter. Læs tre gode råde mod tømmermændene nedenfor.

  • Spis saltholdig og sød mad – dit blodsukker er i bund, så det er vigtigt at spise selvom appetitten kan være svag.
  • Drik masser af vand – alkohol er vandrivende, så det er vigtigt at drikke masser af vand for at få fyldt reserverne op igen.
  • Drik mælk og spis bananer – bananer kan hjælpe på humøret, da de øger mængden af serotonin i hjernen.

Skriv en kommentar