Online rejsetips

Prøv all inclusive i Tyrkiet

e830b10f2fe91c72d252440dee4a5b97e770e2d710b9134990_640_turkey

Vil du gerne prøve en all inclusive ferie eller har du allerede fundet dig tilfreds med den slags ferier, og søger du et nyt sted med gode al inclusive hoteller? I begge tilfælde kan Tyrkiet anbefales, da det ikke alene er et ferieparadis, der har en masse at tilbyde såsom et sublimt køkken, særlige kulturelle oplevelser, gode sandstrande, og hvad der ellers hører sig en god ferie til.

Du kan booke din all inclusive rejse til Tyrkiet gennem Sunweb.

Rig mulighed for all inclusive i Tyrkiet

Sunweb har optil flere all inclusive hoteller i Tyrkiets foretrukne feriebyer, herunder Alanya, Marmarias, Icmeler, Antalya, Side og Bodrum.

  • Alanya: Hotel Blue Star hvor Strandbaren er med i all inclusive har tilmed en gratis shuttle bus til stranden og gode faciliteter såsom vandrutsjebaner for legebarnet.
  • Side: Hotel Bone Club Sunset er et moderne og pænt hotel med shuttle bus til stranden. Hotellet befinder sig endda på en topplacering med sine fem stjerner.
  • Gümbet: Hotel Palm Garden er centralt beliggende med en god udsigt tæt på centrum.
  • Torba: Hotel Samara er et luksushotel beliggende i smukke omgivelser med gode faciliteter, hvorfor hotellet selvfølgelig også har fem stjerner.

Få mest muligt ud af all inclusive

Når du rejser med all inclusive, bør du først og fremmest nyde det og slippe bekymringerne om de dagligdagsgøremål som du ikke behøver at skænke en tanke under rejsen. Her få du nemlig maden serveret i lange baner hele dagen. Det er en let både at rejse på, hvis man rejser med børn eller som store selskaber, da man slipper for at diskutere, hvor man skal spise. Men selvom der er mad 24 timer i døgnet på all inclusive hotellerne, bør i alligevel gøre jer selv den tjeneste at opleve en af byens restauranter.

På mange all inclusive hoteller kan du også være så heldig, at der er drinks med i prisen, hvor du typisk vil få en simpel drinks lavet med lokalt produceret råvarer. Selvom kvaliteten måske ikke altid er den bedste og niveauet af kreativitet er lavt kan det nu være en ganske god måde at spare en masse penge på eller varme op inden turen går videre i byen. Så husk at spørg ind til de forskellige muligheder jeres all inclusive rejse indeholder.

Skriv en kommentar