Online rejsetips

Oplevelser for nybegyndere i Egypten

ee3cb90b28f51c3e81584d04ee44408be273e5d51bb8194395f8_640_egypt

Egypten er et helt specielt land med en unik forhistorie, der vil give dig mulighed for en række anderledes oplevelser, der ikke just er til at finde andre steder i verden. Derfor bør det også være med en aktiv indstilling, hvis man rejser til Egypten for første gang – selvom det kan være fristende er slænge sig lang poolen i skyggen, bør man helt klart også komme ud og opleve noget.

Fire begynderoplevelser i Egypten

  • Egypten er særligt kendt for sine enorme pyramider, der fortæller om en barsk historie og en særdeles force de store pyramider taget i betragtning. Det er både muligt at opleve pyramiderne indefra og udefra, hvilket giver et større indblik i de mægtige værker, der dog stadig synes en smule urealistiske, når man tænker på den tid de blev bygget i. Indefra kan du udforske pyramidernes gange, der har en labyrintagtig struktur, der kan blive lettere uoverskuelig.
  • Ørkenen er et helt unikt naturfænomen, der ikke findes i sammen udstrækning i resten af verden. Også dette er en noget surrealistisk oplevelse, når man betragter ørkenens uendelige landskaber og mængder af sand. Det er ofte også muligt at få lov til at opleve ørkenen fra kamelryg, hvilket igen er en usædvanlig oplevelse. Er du derimod til noget med lidt mere fut i end kameler, kan du opleve ørkenen via quadcykler, der grundlæggende går ud på at ræse igennem ørkenen med fuld fart. Uanset hvordan bør ørkenen i hvert fald oplevelse af førstegængere til Egypten.
  • Der er rig mulighed for at snorkle og dykke i Egypten, hvor man også kan tage et lynkursus i dykning, der vil give en hurtig tilladelse til at dykke. Har du lyst til at komme lidt længere ned under havoverfladen kan dykning anbefales, hvorimod snorkling er bedre, hvis du befinder dig bedst i havoverfladen og vandkanten.
  • Den travle og turistede by Kairo er Egyptens hovedstad, hvorfor denne selvfølgelig også bør opleves. Her kan man se den berygtede Sfink, gamle egyptisk arkitektur og Nilen. Der er desuden mulighed for at shoppe på lokale markeder og i diverse butikker.

Book din rejse til Egypten

Når du booker din rejse til Egypten gennem Spies kan du bo i henholdsvis Makadi Bay, El Gouna og Hurghada. Sidstnævnte er en populær badeby, hvor mange turister valfarter til.

Skriv en kommentar