Online rejsetips

Ferie for to på Gran Canaria

Mange mennesker uden børn rejser sammen som par, hvorfor der stadig kommer flere og flere hoteller til for denne målgruppe. For unge mennesker der endnu ikke har fået børn eller folk uden børn, kan det være rarere at færdes i omgivelser uden børn. Derfor findes der flere hoteller for voksne med en hyggelig atmosfære uden børnepools og børneaktiviteter.

Du kan bl.a. booke din voksenferie til Gran Canaria gennem Spies, der har en del Prime Select og Sunprime hotellerne på øen.

Voksenhoteller på Gran Canaria

Spies har en masse gode Sunprime og Prime Select hoteller, som er hoteller der er særligt velegnet for voksne, hvilket afspejles i udbuddet af faciliteter og stemningen på hotellerne.

På Gran Canaria finder bl.a. nedenstående voksenhoteller:

  • Sunprime Atlantic View i Play Del Inglés er et firestjernet hotel med hele tre pools. Hotellet ligger to kilometer væk fra centrum, men til gengæld kun 300 meter fra stranden.
  • Servatur Casablanca er et Prime Select hotel i Puerto Rico, der er en livlig by på Gran Canaria, hvor man både kan nyde stranden, havnen samt butikker og restauranter, der ligger tæt på førnævnte.
  • Buenoes Aires er et firestjernet hotel midt i centrum i Playa del Inglés. Hotellet ligger kun en kilometer fra stranden.
  • Bull Hotel Reina Isabel & Spa ligger tæt på både strand og centrum midt i Las Palmas.

Book din ferie til Gran Canaria

Du kan booke din ferie for to til Gran Canaria gennem Spies, der har et stort udvalg af hoteller for folk, der rejser som et par. Det er også muligt at vælge blandt all inclusive hoteller, hvis du ikke ønsker at tænke så meget over mad, men bare vil have det nemt og bekvemt. De fleste all inclusive hoteller har mad og drikke hele døgnet, hvilket gøre det nemt dække sine behov i løbet af dagen på alle tidspunkter af dagen