Online rejsetips

Få det bedste ud af din all inclusive rejse

e833b40d29fd1c3e81584d04ee44408be273e5d51bb0184793f4_640_hotel

Selvom all inclusive rejser godt kan rygte sig som kedelige drinks og smagløs mad, findes der også rigtig mange gode all inclusive rejser – man skal blot være lidt varsom og eventuelt læse tidligere gæsters anmeldelser inden man hovedkulds får bestilt en sølle rejsen. All inclusive er et relativt nyt tiltag indenfor rejsebranchen, hvorfor det stadig er under udvikling. Med den skarpe konkurrence, der i disse tider kan opleves på rejsemarkedet er tilbuddene mange, og det kan være svært at sortere det gode fra det dårlige i junglen af all inclusive rejsetilbud. Her får du en række tips og gode råd, der kan hjælpe dig til at få det bedste ud af din all inclusive rejse, som du desuden kan booke her gennem Sunweb.

Hvordan får man mest muligt ud af sin all inclusive rejse?

Først og fremmest bør man gøre sig sine behov klart, såsom er det vigtigst at hotellet er børnevenligt, og har en masse aktiviteter for børnene eller er det vigtigere, at der er mange drinks, der kan ligge en solid bund for en vild bytur. Derudover bør man også overveje rejsen pris, da denne ofte kan afsløre en hel del om kvaliteten. Her bør man igen overveje om det er prisen eller kvaliteten, der er vigtigst. Men det siger jo sig selv, at kvaliteten formenligt vil være bedre, når man ligger et større beløb for rejsen – ellers skulle der da være noget helt galt.

Gode råd til din all inclusive rejse

  • Gå efter et ’ægte’ all inclusive hotel, hvor både mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Selvom det hedder all inclusive, skal man altså lige læse det med småt, for at sikre sig at rejsen rent faktisk indeholder det forventede.
  • Brug stjernerne som retningslinje når i booker rejsen. Søger i god mad og sublime omgivelser bør man selvfølgelig se sig om efter et 5-stjernet hotel, har man knap så høje krav kan man måske nøjes med et 3-stjernet.
  • Sørg for også at opleve et måltid udenfor hotellet for at i ikke løber sur i hotellets mad og omgivelser. Det er en god måde at få en hyggelig og anderledes oplevelse på – man skal jo også se lidt forskelligt, når nu man er rejst uden for Danmarks grænser.
  • Det kan være en god idé at booke et bord på forhånd i hotellets all inclusive restaurant, da hotellerne for det meste er fuldt bookede i højsæsonen – så slipper i for at spilde en masse tid på at vente på et ledigt bord.
  • Valfart ikke til restauranten så snart den åbner, det gør alle de andre nemlig. Så kan man bruge en masse tid på at stå i kø til både bord og mad – det er jo dyrebare minutter, der kunne være givet bedre ud ved poolen.
  • Spørg efter en madpakkekurv, når i skal på udflugter. Det er en service som mange af hotellerne tilbyder, men få kender til.
  • Spørg ind til mulighederne i baren, hvis du vil sikre dig en lidt bedre drink. Oftest serverer de den billigste udgave, men viser du interesse kan du få mulighed for at få en vodka, der er lidt bedre.

Skriv en kommentar